Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Kävijä-info

Tervetuloa WÄRK:festiin! Tässä hienosti laadittuja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Milloin?

– Lauantai 5.10. klo 11-19 (iltawärk 19-00), sisäänpääsy vain lipulla ja wärkkääjäpassilla 
– Sunnuntai 6.10. klo 11-18

Missä: Tapahtumapaikan osoite?

Helsinki, Vallila, Ääniwalli, Pälkäneentie 13.

kartta

Lippujen hinnat
– Päivälippu 15 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 10 euroa)
– Viikonloppulippu 20 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 15 euroa)
(Alle 16-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi)

Muisttathan, että voit ostaa liput jo ennakkoon Holvin kautta:
Osta liput ennakkoon! (niin ei tarvitse jonottaa), ostessasi lipun Holvista, näytä ovella joko tulostettu lippu tai matkapuhelimestasi kuitti ostoksestasi. Kiitos!

Miten tapahtumapaikalle pääsee?
– Läheistä Mäkelänkatua kulkevat esimerkiksi 7A ja 7B ratikat, sekä lukuisia 5*, 6* ja 7* sarjan busseja.
– Sörnäisen Metro-asema on puolentoista kilometrin kävelymatkan päässä, kuten myös Pasilan juna-asema. Pasilan aseman suunnalta pääsee lähemmäs myös ysin ratikalla.
– parkkipaikkoja löytyy Ääniwallin lähistöltä kadun varsilta ja 24H Autoparkki löytyy naapurista osoitteesta Elimäenkatu 15
– HUOM ! kaikki laitetietoiset, navigaattorit neuvovat Pälkäneentien jostain syystä väärin, ole tarkkana!
– Katso lisäohjeita Reittioppaasta.

Käykö siellä pankkikortti?
Kyllä, mutta vähän hitaanlaisesti. Käteinen on kunkku! Parasta on varata mukaan käteistä sisäänpääsyyn ja pikkurahaa kahviin ja maltillisiin materiaalimaksuihin, mitä joillain pisteillä voi olla. Käteistä on hyvä ottaa mukaan myös siltä varalta, että innostuu ja haluaa kotiinkin jotain värkkäystarpeita. Liput kannattaa hoitaa itselleen etukäteen verkkokaupasta, näin välttyy kätevästi jonottamasta.

Tapahtumassa on käytössä izettle-pääte.

Kenelle WÄRK:fest on?
– Kaikille tee-se-itse tekemisestä kiinnostuneille – Innostujille, katselijoille, tekijöille, oppimisesta intoutujille, uteliaille, kokeilunhaluisille kuin myös edelläkävijöillekin. Sopii oivallisesti myös koko perheen yhteiseksi tapahtumaksi.

Mitä tapahtumassa voi tehdä?
– Tapahtuma koostuu värkkäyspisteistä, jossa värkkääjät pitävät työnäytöksiä ja esittelevät töitään, sekä työpajoista, joissa voi kokeilla esimerkiksi neulomista, koodausta, tussaamista, puun veistämistä, etsausta, askartelua, rakentelua, kolvaamista, lazer-sokkeloa, piirilevyn juottamista, arkiesineiden taiteistamista, 3D-tulostusta, muodin tuunausta ja paljon muuta.
– Seurata puheenvuoroja, paneeleja ja performansseja
– Tutustua muihin tee-se-itse-kulttuurista kiinnostuneihin ihmisiin.
– Kuunnella musiikkia, viihtyä ja osallistua ilta-ohjelmaan
– Inspiroitua uusista harrastuksista ja taidoista, joita opit tapahtumassa.

Tarvitseeko olla nero, että pääsee mukaan?
Mitään ei tarvitse osata etukäteen, riittää kun tulee paikalle ja on avoimin mielin liikkeellä. Tapahtumassa voi halutessaan oppia piilosilmukan, kokeilla takomista, säveltää ompelukoneella, tehdä henkarille siivet, tussata pöytään, oppia ymmärtämään elektroniikkaa, kehittää eteenpäin uusia peli-ideoita, seikkailla laser-sokkelossa, näpertää hamahelmiä,  pohtia miten helpottaa jokaisen meidän arkea uusilla kuittidatan sovelluksilla, tavata hauskaa porukkaa, jutella maailmasta kahvikupin äärellä. Tai voi jättää osallistumisen muille ja nauttia tapahtumasta omalla tavallaan kuunnellen, ihmetellen tai vaikkapa kuvaamalla.

Saako sieltä ruokaa?
Maulito Ruokapalvelut toimittavat tapahtuman sapuskat mobiilisti ruokarekasta. Tarjolla on lounasta saksalaiseen tapaan. Annoksen voi ostaa pihalta ja siirtyä nauttimaan sen sisätiloihin tapahtuman loungeen.

Tarjolla on luomukahvia ja itse tehtyä alkoholitonta glögiä sekä pullaa. Mobiilikeittiöstä saa Maulito keittoa ja sämpylän. Annoksen saa vegenä tai Currywurstilla, unohtamatta hapankaalia.

Maulito Ruokapalelun tavoitteena on tarjota kävijöille ruokaa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Annosten liha on kasvatettu täysin ilman antibiootteja ja hormoneja, luontoa kunnioittaen. Ruoanvalmistuksessa ei käytetä arominvahventeita tai natriumglutamaattia.

Mikä tässä kaikessa on ideana?
Tarkoituksena on jakaa kaikille kävijöille pala sitä lapsellista riemua, mitä tuntee onnistuessaan, sitä kun ylpeänä hihkuu, kato, minä tein tämän! Ei se ole niin vakavaa, pääasia, että ollaan porukalla.

Mistä saan lisätietoa?
– tältä verkkosivustolta (www.warkfest.org)
seuraa tapahtumaa Facebookissa ja liity sähköpostilistalle
– lähetä viesti osoitteeseen info@warkfest.org
– tapahtuman aikana: kysy tapahtuman Infopisteestä

Verkossa
Twitter, Instagram, flckr
#warkfest
@warkfest
facebook.com/warkfest
http://www.flickr.com/groups/2089172@N20/pool