Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 2018 on suljettu 🙂

Osallistuminen on maksutonta sekä värkkääjille että yleisölle. Voit osallistua värkkäyspisteellä, työpajalla tai esityksellä.

 

Kuka on värkkääjä?
Värkkääjä on WÄRK:festin osallistuja, jolla on tapahtumassa oma tekemispiste, työpaja, työnäytös, tekniikkaesittely tai demo, jossa hän esittelee omaa aikaansaannostaan, prototyyppiään, tekemistään tai onnistumiseen johtanutta reseptiä. Hän voi myös pitää työpajaa, opettaa taitoja, ohjeistaa muita tai osallistua jollain muulla tavalla tuottamaan ohjelmaa tapahtumaan.

Miten ilmoittaudun mukaan?
Haku värkkääjäksi on nyt auki, klikkaa vihreää ILMOITTAUDU linkkiä yllä.

Kenelle WÄRK:fest on suunnattu?
Tee-se-itse-tekijöille ja tekemisestä kiinnostuneille. Kaikille uteliaille ja suuruudenhulluille, oppimisesta innostuneille ja manuaalin nurkkaan heittäneille. Mukana on superharrastajia ja edelläkävijöitä, perheitä, koululaisia, opiskelijatiimejä, harrastajaporukoita, mestareita ja kisällejä. Elämyksiä jaettiin myös paikalle sattumalta eksyneille sekä sitä vartavasten matkustaneille. Tapahtuman värkkääjät ovat tasa-arvoisia – olivat he innokkaita harrastelijoita tai ammattilaisia!

Mikä on värkkäyspiste?
Värkkäyspisteet ovat WÄRK:festin näyttelypisteitä, joissa värkkääjät esittävät, opastavat, demonstroivat, opettavat ja tekevät asioita – eli värkkäävät. Pistellä voi esimerkiksi esitellä omaa toimintaansa, antaa osallistujien ottaa osaa omaan värkkäämiseesi, luoda uusia kontakteja tai vaikka oivaltaa uusia ideoita kävijöiden palautteesta. Voit myös jakaa estoitta innostustastasi ja vetää puoleesi uusia harrastajia.
Järjestäjät toimittavat värkkääjille työskentely-/esittelytilat ja mahdollistavat värkkäämisen mahdollisimman pitkälle tilojen puitteissa. Pöytien ja tuolien lisäksi järjestäjille voi esittää lisätoiveita mm. materiaalisponsoroinnista. Toiveita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Erityisohjelmaa värkkääjille
– mahdollisuus rakentamiseen ennen tapahtumaa ja purkamiseen tapahtuman jälkeen
– legendaarinen eväspiste/backstage
– after-partyt lauantai-iltana Espoon alueella

Mitä tekemispisteessä ei saa tehdä?
– Älä aiheuta vaaraa ihmisille, kiinteistölle tai irtaimistolle
– Tarkemmat turvallisuus- ja värkkäysohjeet ovat hakulomakkeen mukana. Mikäli mieltäsi askarruttaa huolet ja murheet sekä epäselvyydet, kysy näistä järjestäjältä etukäteen 🙂