Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Wärkkääjäesittely: Moottoroitu metsä

Tua Hakanpää on taiteilija ja äänen tutkija Espoosta. Hän on innostunut värkkäämisestä vasta vähän vanhempana ja tällä hetkellä kaikki Tuan rakenteluprojektit ovat kokolailla kokeellisia. Ne liittyvät kuitenkin aina jollaintapaa ääneen.

Wärk:festissä Tua esittelee tikkuprojektin, jossa hän pyrkii luomaan immersiivisen akustisen tilan kolmellakymmenellä tikulla ja moottorilla. Tämä tikkuprojektini on minulle suuri ilon ja ylpeyden aihe, koska projektia aloittaessani minulla oli vain hämärä visio teoksesta, enkä tiennyt moottoreista mitään. Monen yrityksen ja erehdyksen kautta ja osaavampien ihmisten neuvojen avulla olen kuitenkin saanut moottoroidun metsäni rakennettua.

”Jatkossa haluan oppia koodaamaan. Unelmaprojektini on rakentaa hylättyyn teollisuushalliin valtavat kääntyvät paneelit, jotka heijastavat ääntä.”

Tuan metsä kootaan Iso Omenassa lauantaiaamusta, joten aamupäivästä pääsee tutustumaan myös itse teoksen rakentamiseen. Tuan projekti on yksi monista ääniin ja musiikkiin liittyvistä värkkäyskuvioista Wärk:festissä!

 

Tutustu Tuaan ja Tuan töihin täällä!

Uutiset