Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Väistele laser-säteitä kuin mestarivaras ikään

Oletko aina halunnut seikkailla lasersokkelossa?! Nyt se on mahdollista.

Tampereen Hackerspace 5w tuo WÄRK:festiin itse rakentamansa lasersokkelon. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla, miltä tuntuisi olla Mission Impossible elokuvassa tai itse Catherine Zeta-Jones.

IMG_3_2

Tampere Hacklab on 2010 perustettu yhteisö, jonka tarkoitus on tarjota jäsenistölleen tilat omien projektien rakenteluun. Kuukausimaksua vastaan saa käyttöönsä 24/7 pääsyn pajalle, josta löytyvät tarvittavat työkalut koodauksesta koneistukseen. Toisinaan järjestetään myös kursseja Blenderin käytöstä, 3D-tulostuksesta ja muista älyttömän jännistä aiheista.

Mukana Wärkeissä myös Hacklabturku. Joka on myös yhteisöllinen työpaja, jonka tarkoituksena on jakaa työkaluja sekä osaamista siitä kiinnostuneille. Tämän lisäksi labilla järjestetään erillisiä elektroniikan ja ohjelmoinnin kursseja.

Turku

Osta liput ennakkoon! (niin ei tarvitse jonottaa)

Uutiset värkkääjät 2013