Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Tule kuuntelemaan, miten palveluja synnytetään kokeilemalla!

Sunnuntaina klo 13.00 Satu Rekonen Aalto yliopiston MIND-tutkimusryhmästä kertoo esimerkkejä kokeilemalla kehittämisestä.

MINDexpe on Aalto yliopistossa toimivan MIND- tutkimusryhmän tutkimushanke, jossa otetaan tärkeitä ensiaskelia ”suunnittelemalla kehittämisen” paradigmasta kohti ”kokeilemalla kehittämisen” paradigmaa. Hankkeen keskeinen tavoite on rohkaista organisaatioita kokeilemalla kehittämiseen. MINDexpen perusväite on, että aidosti uusia strategisia tuotteita, palveluja tai tapoja toimia synnytetään kokeilemalla, ei suunnittelemalla. Kokeiluista saadun opin avulla ja niiden päälle rakentamalla on paremmat mahdollisuudet synnyttää uniikkeja toteutuksen ideoita kuin perinteisellä tavalla suunnittelemalla.

Sunnuntaina päälavalla myös:

Fillarifiilistelyä Klo 12.00
MeKans Blues Klo 12.30
Made in Kallio esittäytyy klo13.30
Puuguru kertoo puun tulevaisuudesta 14.00-14.30
MeHackit kertoo robotiikan ja elektroniikan opetuksesta lapsille 14.30-14.45

Uutiset värkkääjät 2013