Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Pekka Salokannel 3d tulostaa omat silmälasinsa

Pekka Salokannel on muotoilija ja yrittäjä jolla on pitkä kokemus 3D printtauksesta. Kansainväliset esiintymiset ja yhteistyö projektit maailman johtavien alan yritysten kanssa ovat tuoneet kokemusta alasta. Pekka myös opettaa 3D printtausta ja se myös näkyy hänestä, sillä silmälasit ovat aina omaa tuotantoa.

Pekka pitää la 5.10.2013 klo 15-18, Wärk:festin Kaupunkiverstas-alueella 3D printtaus työpajaa.  Työpajassa tutustutaan siihen mitä 3D-printtaaminen on ja kuinka sitä voi itse harrastaa kotona tai vaikkapa kirjastossa. Tutustumme laitteisiin ja ohjelmiin joilla 3D-printtauksesta voi tehdä harrastuksen. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja pääpaino työpajassa on uuden oppimisella sekä uusien ideoiden vaihdolla.

 

Pekka puhuu myös Wärk:festissä otsikolla 3D-printtaus – puuhastelun rajattomat mahdollisuudet.

17_iphonecases-bw

Uutiset värkkääjät 2013