Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Kaupunginkirjaston oma värkkäysverstas: Kaupunkiverstas

Lasipalatsissa sijaitsevaan Helsingin kaupunginkirjaston Kohtaamispaikkaan avautuu parhaillaan uusi jännittävä palvelu: Kaupunkiverstas. Kaupunkiverstaalla jokainen voi yhdessä henkilökunnan kanssa kokeilla ja käyttää 3D-tulostimia, tehdä tarroja ja painatuksia vinyylileikkurilla ja luoda uutta grafiikkatyöpisteellä.

WÄRK:issä Kaupunkiverstas on yhdistänyt voimansa Prototype Helsingin kanssa tuottaakseen yhdessä upean värkkäysverstaan, jossa voi paitsi testailla Kaupunkiverstaan laitteita myös esim. antaa messumatoille uuden uljaan elämän tai ideoida yhdessä mitä kaikkea kierrätysmateriaalista voisikaan tehdä. Lauantaina luvassa myös erityisesti nuorille suunnattu työpaja 3D-printtauksesta ja lentävät henkarit -taidepaja.

Kaupunkiverstas-työpajasarja Facebook-tapahtuma

Sarjaan kuuluvat työpajat WÄRK:festissä:

Kierrätystehtaan tee-se-itse -työpaja

Lentävät henkarit -taidetyöpaja

Messumattotyöpaja – opi ja opeta eteenpäin

Pekka Salokannel 3d tulostaa omat silmälasinsa 

Hel-1.kaupkirj.logo_transparent

vinyylileikkuri

 

Uutiset värkkääjät 2013