Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Henkareille rakennetaan siivet, narulla mekaanisesti liikuteltavat (Kaupunkiverstas-sarja)

Pajassa henkareille rakennetaan siivet, narulla mekaanisesti liikuteltavat! Tuo siis mukanasi ylimääräinen tai roskista kohti suuntaava rimpulahenkari, niin muotoillaan sille kierrätysmateriaaleista uusi elämä. Tähän tarkoitukseen paras henkari on takin riipputtamiseen huonoin ja muovinen.
Henkarin päällystykseen ja uusiin rakenteisiin käytämme kierrätettyjä materiaaleja, kuten laatikkopahvia, paperia, muovia, tekstiiliä ja esim. vanhoja nappeja ja videonauhoja. Jos haluat, voit tuoda omat koristeet mukanasi. Työskentely tapahtuu käsityövälinein; leikellen, rei’itellen, sitoen, muotoillen, tukien, pujotellen, liimaillen ja solmien.
Jos sinulla on ylimääräisiä henkareita ja laatikkopahvia, ota nekin mukaan, niin saamme niille lennokasta käyttöä!

Alle 10-vuotiaat vanhemman seurassa. Mukaan mahtuu noin 12 osallistujaa. Työpajan tuottaa Yhteismaa ry ja se on osa Kaupunkiverstas-työpajasarjaa.

Työpajan vetää taiteilija Soila Hänninen.

1379825_10202030690269454_1988796394_n

 

Uutiset värkkääjät 2013