Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Gesundheit! Osallistu terveyspelin kehittämiseen

Tule jalostamaan Sitran Gesundheit 2013 –terveyspelikilpailun sadosta valmista.

Sitra järjesti tänä vuonna Gesundheit 2013 –pelikilpailun, jonka tavoitteena oli kerätä ideoita hauskoista ja toteuttamiskelpoisista peleistä tai sovelluksista, jotka koukuttavat terveisiin elämäntapoihin. Viisi kilpailussa mukana ollutta pelifirmaa esittelee WÄRKfestin työpajassa peli-ideansa, jonka jälkeen yleisöllä on mahdollisuus antaa välitöntä palautetta ja parannusehdotuksia ja näin auttaa kehittäjiä eteenpäin. Pelikonsepteja viedään eteenpäin kohti konkretiaa myös paperiprotojen avulla.

sitra-strippi

Sparraa ja vaikuta!

Lue lisää Gesundheit 2013 –kilpailusta Sitran verkkosivuilla

Uutiset värkkääjät 2013