Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Aurinkosähkölaturi, Kaupunkiverstas ja Bluesin ABC

Hii-o-hoi! Wärk:fest 2013 lähestyy ja Wärkkääjillä on vielä viikko aikaa ilmoittaa itsensä mukaan vuoden räjäyttävämpään tee-se-itse -häppeninkiin. Jos haluat säästyä yksityiskohtaisemmalta wärkkääjäpaljastuksilta, älä lue tätä uutista loppuun.

 

Syksyn pimeneviin iltoihin  ja menneen kesän muisteluun saa varmasti apua työpajasta, jossa rakennetaan aurinkosähkölaturi uusiutuvan energian ja piensähkövelho Janne Käpylehdon opastuksella. Laturia voi käyttää erilaisten pienlaitteiden lataukseen hurjalla 10 watin voimalla.

Aurinkolaturi

Kirjaston Kohtaamispaikka@lasipalatsi vaeltaa Wärkkiin hurjan arsenaalinsa voimin koko viikonlopuksi. Karavaanin vankkureissa on mukana useita 3D-printtereitä, vinyylileikkuri, sarjakuva/grafiikkapiste ja pöytämallinen CNC-jyrsin. Osana Kaupunkiverstas-työpajasarjaa Wärk:festissä pajaillaan ainakin 3D printtaamisen,  kierrätysmateriaalien uusiokäyttön ja arkiesineiden taiteistamisen parissa.

Kohtaamispaikka

Wärkkäystäyteistä lauantaita tahdittaa Popup-opisto Mekans:n Bluesin ABC-kurssin soitinrakentajista koostuva bändi Esa Kuloniemen johdolla. Tässä bändissä soittimet  ovat primitiivisiä tai itserakennettuja, soittajat eivät niinkään. Luvassa on räimettä.

 

Mekans

Uutiset