Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Unelmoi keskustakirjasto – Kaupunkilaisten lempisanat

Otetaanpa yksittäinen sana ”kaupunki”. Näkevätkö kaupungin keskellä asuvat ihmiset edessään täysin erilaisia kaupunkeja – esim. skeittarit parhaat rampit, hipsterit kaikki kivijalkakahvilat ja pyöräilijät Baanan ihanuudet? Voi olla. Osa sanojen nautinnosta tuleekin siitä, että ne houkuttelevat esiin erilaisia tapoja nähdä ja ajatella.

Keskustakirjaston pisteellä pääset valitsemaan kaikista maailman sanoista lempisanasi – mikä se on?  Ja millainen on kaupunkilaisten lempisanojen kielioppi? Keskustakirjasto kerää kaupunkilaisten lempisanoja ja rakentaa niistä virtuaalista ja vuorovaikutteista sanaseinää, jossa sanat ja merkit leijuvat visuaalisena kokonaisuutena. Teoksen on tehnyt yhteistyössä kirjaston kanssa mediataiteilija Matti Niinimäki.

 Katso lisää: Keskustakirjasto

 

 

demo työpaja Värkkääjät 2012 värkkäyspiste

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply