Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Puuguru – Puukemiasta ja puun lämpökäsittelystä kiinnostuneille

Opit miten puuta voi taivuttaa oikeassa lämpötilassa, ja mihin höyryä tarvitaan. Puukemiasta ja puun lämpökäsittelystä kiinnostuneille lupaa Jelle pitää pitkänkin luennon. Tutkijan työ jäi, kun alkoi tuntua siltä, ettei itseään päässyt toteuttamaan – eikä tekemään mitään käsillään. Seitsemän kuukauden yrittäjäkokemuksella uusi uravalinta tuntuu oikealta. Puun taivutus ja lämpökäsittely. “50 prosenttia tutkijaa ja insinööriä, 50 prosenttia puuseppää – ja 50 prosenttia designeria”, selostaa Jelle Puuguru-yrityksensä bisnesideaa. Katso: www.facebook.com/puuguru

Lisää: http://www.warkfest.org/2012/08/puuguru-saa-saarnin-taipumaan/

demo työpaja Värkkääjät 2012 värkkäyspiste

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply