Suomi English
Wärkfest on Facebook Wärkfest on Twitter

Anna tovi aikaasi

Miten voimme vahvistaa ihmisten hyvinvointia ja edistää sosioekonomisesti ja ympäristön kannalta reiluja paikallisyhteisöjä, tärkein globaalein seurannaisvaikutuksin? Entä kuinka voimme jakaa aikaamme ja taitojamme sekä tasapuolisesti että vastavuoroisesti? Aikapankki on vaihtojärjestelmä, jonka valuutta on aika. Se edistää tasa-arvoa ja vastavuoroisuutta sekä tukee sosiaalista ja ekologista oikeudenmukaisuutta. Aikapankin jäsenet voivat lisätä tarjouksia ja pyyntöjä verkkotorille. Palveluita vaihtoyksikköinä toimii aika ja kaikkien palveluiden vaihtoarvo on yksi tovi, joka vastaa yhtä työtuntia. Katso: www.stadinaikapankki.wordpress.com

Värkkääjä: Stadin Aikapankki

työpaja Värkkääjät 2012 värkkäyspiste

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply